User
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
May 17, 2012, 09:06:44 AM
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Search
Advanced search
News
Home
Help
Search
Login
Register
Reactii
»
Sectiuni
»
Sport
»
Fotbal
Citeste ultimul articol pe Blogul lui Mage
« previous
next »
Poll
Question:
Cine castiga Liga I 2010/2011?
Steaua
4 (40%)
CFR
1 (10%)
Dinamo
1 (10%)
Timisoara
2 (20%)
Unirea Urziceni
0 (0%)
Rapid
0 (0%)
Alta echipa
2 (20%)
Total Voters: 10
Pages:
1
...
44
45
[
46
]
Author
Topic: Fotbal (Read 44954 times)
Corina Snooker
Hero Member
I LOVE SNOOKER!
Re: Fotbal
«
Reply #675 on:
February 06, 2011, 10:50:26 AM »
Chelsea 0-1 Liverpool!!!
...perfeeeeeect!!
dar Steaua 1-2 Lech Poznan
You'll Never Walk Alone!!! SNOOKER <3
moshu64
Hero Member
«
Reply #676 on:
March 26, 2011, 11:57:19 PM »
Ne-am asigurat ca peste un an...
...vreo doua luni vom vedea si Euro 2112...pe plasma cuminti si...neutri deoarece echipa noastra nationala a dat de la bun inceput cu piciorul sansei de a ajunge in Polonia sau Ucraina.Si aseara la Zenice echipa iar nu a jucat nimic si de acum ne punem sperante ca vom mai avea o participare romaneasca la vreun turneu final exact ca in titlul dat de Al.Dumas unui roman...."Dupa doua zeci de ani"!!!
moshu64
Hero Member
«
Reply #677 on:
May 07, 2011, 01:21:45 AM »
Iarasi echipele bucurestene s-au lins pe bot...
...de titlul de campioana care va poposi al patrulea sezon consecutiv in provincie si teoretic una dintre asa zisele echipe mari Dinamo si Steaua risca sa piarda chiar si prezenta in Europa League.
Se va gasi oare vreun binevoitor sa le daruiasca lui Cristi Borcea si Gigi Becali inregistrarile imnului Ligii Campionilor ca acestia sa nu il uite?
moshu64
Hero Member
«
Reply #678 on:
May 16, 2011, 06:14:46 AM »
Demolari,dar nu este vorba de Suleyman albanezul...
...care in deceniul trecut sau poate si mai inainte a jucat la Dinamo,ci de politica aplicata in fotbalul romanesc unde se aplica demolarea echipelor care cresc si formeaza jucatori care sunt impinse in afara primului esalon fotbalistic doar-doar ca echipelor privelegiate sa nu li se ia caimacul la care deja au inceput sa ii duca dorul.
Asa s-a intamplat cu gasca nebuna a Sportului Studentesc cu cativa ani in urma iar acum asa a patit Unirea Urziceni care a avut tupeul sa ia titlul de campioana si sa aibe in Europa rezultate pe care granzii bucuresteni nu le mai au de multa vreme iar ultima victima este Universitatea Craiova care a refuzat a le da jucatori tineri si de perspectiva acelorasi granzi.
Care echipa urmeaza a fi demolata?
Un raspuns precis poate fi dat de Mircea Sandu sub obladuirea caruia au loc asemenea marsavii de care nici Corleone nu este strain find mana dreapta a...Nashului!
moshu64
Hero Member
«
Reply #679 on:
October 06, 2011, 01:46:09 AM »
Sperante desarte...
...intr-o eventuala calificare a Romaniei la C.E 2012 isi fac cei mai infocati suporteri ai echipei nationale deoarece in penultimul act al grupei Bosnia intalneste Luxemburgul si numai a...zecea minunea a lumii ar fi ca musulmanii sa se incurce.Sefii fotbalului romanesc sunt constienti de asta si selectionerul de asemenea ca mai sus de locul trei le este interzisa o clasificare in final.
moshu64
Hero Member
«
Reply #680 on:
October 21, 2011, 02:37:27 AM »
Visele desarte ale ciobanasului...
...intr-o victorie si chiar in accederea in primavara europeana fura spulberate la Haifa unde incasara exact cat puteau duce adica numai cinci goluri.Asa se intampla cand nu iti vezi varful nasului si te imbeti cu apa rece adica cu amintirile unor vremuri mai glorioase ale echipei.
Nici Rapid nu a rupt gura targului find invinsa "acasa" de Legia Varsovia iar de cei de la Vaslui nu mai vorbim deoarece nu imi puneam speranta ca va face o isprava in Portugalia.
Acesta este nivelul fotbalului de la noi ca doar nu se putea ca dupa esecul nationalei care va privi la anul la televizor europenele sa prinda primavara europeana la nivel de cluburi.
Corina Snooker
Hero Member
I LOVE SNOOKER!
«
Reply #681 on:
November 21, 2011, 10:56:37 AM »
Nu pot sa cred cum joaca Steaua
...am pierdut 1-0 cu Ceahlaul, acum trebuie sa ne rugam sa urcam in primele 5 in clasament pana la sfarsitul anului..
You'll Never Walk Alone!!! SNOOKER <3
Pages:
1
...
44
45
[
46
]
« previous
next »
Jump to: