User
Welcome, Guest. Please login or register.
May 17, 2012, 09:03:45 AM

Login with username, password and session length

Search
News

« previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 14 Print
Author Topic: Muscoieditia 9 - 2 frameuri inainte si unul inapoi / Ca asa-i dublul la Muscoi  (Read 2780 times)
mage
Administrator
Hero Member

View Profile
« on: February 04, 2012, 02:54:48 PM »

spectacollllllllllllllllllllllllllllllll
« Last Edit: February 09, 2012, 09:43:01 AM by mage » Logged
Lord of Darkness
Sr. Member

View Profile
« Reply #1 on: February 04, 2012, 03:18:19 PM »

spectacollllllllllllllllllllllllllllllll

Când? Cine? Ce?

'ZENT!!!
Radoo
Sr. Member

View Profile
« Reply #2 on: February 05, 2012, 03:33:41 AM »

Pe echipe?

"Just play. Have fun. Enjoy the game." Michael Jordan
gabi(pucer)
Sr. Member

View Profile
« Reply #3 on: February 05, 2012, 04:18:42 AM »

Grin
Francisc
newbie
*

View Profile
« Reply #4 on: February 05, 2012, 01:30:22 PM »

Super Grin
Val
Full Member

Mezz - "Something loved, something treasured"

View Profile
« Reply #5 on: February 06, 2012, 08:29:18 AM »

S-a marcat. Cand facem reuniunea de clasa???

In privinta echipelor (ca traditia spune ca asta ar cam fi la dublu), imi declar deja apartementa la V, ca doar nu m-oi suci acu' dupa caterinca de anul trecut.

Lord of Darkness
Sr. Member

View Profile
« Reply #6 on: February 07, 2012, 02:08:58 AM »

S-a marcat. Cand facem reuniunea de clasa???

In privinta echipelor (ca traditia spune ca asta ar cam fi la dublu), imi declar deja apartementa la V, ca doar nu m-oi suci acu' dupa caterinca de anul trecut.

Coane Val... văd că faci mișcări de trupe mai ceva ca Napoleon la Waterloo! Ia P3-ul, dă Customu', ia d-aicea, dă d-acolo! Vrei cumva să testezi toate modelele până ieși la pensie? Smiley)) Un Xiao ți-ar trebui ție... ăsta este singurul în stare să te mulțumească, da' pe-al meu nu ți-l dau! Și dacă te prind cu acel călugăr la M9 nu mai scăpați voi nescărpinați... aviz amatorilor! Smiley
Val
Full Member

View Profile
« Reply #7 on: February 07, 2012, 10:24:50 AM »

Coane,

Te-am vaduvit de scobitoare Cheesy. Imi pare rau, da' s-a dat, cu tot cu Pe[(trei)scu]. Judd-ul merita si el o sansa si am decis sa i-o acord. Acum, am ajuns la cota de 2 customs, 2 series, 1 high end custom series maker.

Din cele de serie, doar Kruger-ul mai e (oarecum) de dat, desi imi e tare greu sa ma despart de el. Deci, fii linistit, tot el iti va fi nasul cand trec pe la mare.

Cat despre amenintari voalate sau nevoalate cu privire la M9, o sa-l las pe colegu' de echipa V sa iti dea maruntisu', ca stiu ca voi aveti ceva "shpetzial" de impartit in ala invectivelor si imprecatiilor. Daca nu se incumeta (ca de, acu' are responsabilitati si e om serios, nu mai poate da exemplu negativ Wink), te ostoiesc eu de nu te vezi in posturile urmatoare.
TheHustler
Hero Member

View Profile
« Reply #8 on: February 09, 2012, 06:16:37 AM »

Data?

RED
Full Member

View Profile
« Reply #9 on: February 10, 2012, 02:16:01 AM »

Daca-i bal, bal sa fie - dar sa stim si noi cand coane Red, asta fiind cea mai intalnita remarca pe care o primesc decand am lansat (cu ajutorul lui Mage) propunerea pentru M9.

Stiu ca unii dintre voi nu apreciaza jocul la dublu, stiut fiind faptul ca amicul Cartof a declinat anul trecut invitatia la acest gen de concurs. Asa ca ati face bine inca de pe acum sa va aratati disponibilitatea pentru M9 sau opusul.

A. Cine participa la concurs?
Toti cei care au fost validati si pentru M8.

B. Cum se formeaza echipele?
Pai ramane de baza ideea cu 3 grupe valorice:
Cocosi Celebrii: - Alex, Pucer (ca), Francisc (ca), Lucian, Madfox, Popescu G, Rizica, Flo, Mihai (sl), Catalin (sl), Militon
Gaini de ocazie: - Pingu (ct), Vio (ct), Pustiu, Sandi, Catau, Pagulayan, Mircea, Sheno, Andrei, Mihaitza, Ionut, Costi (sb), Oancea, Corina, Paul
Ratoii Galagiosi: RESTUL

Trebuie sa dezbatem totusi cazurile de retrogradari si de avansari:
Retrogradari:
1. Red - la Ratoi, fiindca de mai bine de jumate de an nu mai bate pe nimeni. A ajuns "carne de tun" pentru adversari.
Avansari:
1. Pingu - de la Gaina Unica la Gaina de Ocazie, fapt imbucurator si apreciat de toti muscoii.
2. Militon - la Cocosi in urma frumosului traseu facut pana in finala lui M8 ce si-a definitivat campionul in meci decisiv.
3. Lori - la Preotii lui Bachus - ahhhh, am uitat ca aceasta categorie nu exista, scuze. Sper sa nu-si uite comportamentul exemplar moral si de inalta conduita ce l-a avut la M8 in afara concursului.

E stiut deci faptul ca:
1.Cocosii fac echipa doar cu Gainile (acestea din urma trebuie sa arate respect profund fata de detinatorii de palmares, si sa stie ce insemna sa dai incet si cum sa dai - mai ales, etc,etc)

C. Alegerea partenerilor :
Se face de comun acord si prin libera exprimare pe forum - sau daca in particular s-au inteles deja (si nu incalca nici o regula prezenta mai sus) sa comunice mariajul la ofiterul starii civile care le va inmana online certificatul de parteneriat la M9. Dansul Miresii si felicitarile la data anuntatului eveniment.

D. Costul sejurului:
25 lei - cei din afara Bucurestiului si GAINILE
35 lei - cei din Bucuresti (cu card in IDM)
45 lei - cei din Bucuresti (fara card in IDM)

P.S. - Posibile schimbari in functie si de ce reactii primesc la postul asta.
Am zis!
« Last Edit: February 16, 2012, 11:22:24 PM by RED » Logged
mage
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #10 on: February 10, 2012, 02:47:31 AM »

excelent si ca sa nu avem vorbe anunt deja faptul ca echipa V ataca anul asta podiumul; cat despre pinguinul desertic numai de bine, insa vai si amar de partenerul lui care, fara nici o vina, va avea parte de blestemele calugarului si de prea cucernica lui manie la masa de joc.

final de martie, ca sa nu intram in perioada de florii, paste, etc. ?
Cristi
Hero Member

View Profile
« Reply #11 on: February 10, 2012, 03:44:14 AM »

Daca reusim sa iesim din nameti pana atunci  Cheesy
Val
Full Member

View Profile
« Reply #12 on: February 10, 2012, 06:23:03 AM »

Lasa, Cristi, ca in cazul ala luam tacuri mai lungi decat distanta. Sa vezi atunci pescuit viteza!!!
Val
Full Member

View Profile
« Reply #13 on: February 10, 2012, 07:48:26 AM »

excelent si ca sa nu avem vorbe anunt deja faptul ca echipa V ataca anul asta podiumul;

Coane!!! Pai ce faci Shocked?!?! Dai din casa? Spui telul nostru secret tuturor?! Pai cum ii mai zapacim noi acuma? Crezi ca logoreea mea in fata tastaturii e suficienta? Aburim-aburim, da' sunt sanse sa se prinda pana la urma.

Mai bine ne declaram victime sigure si apoi ... sarim la jugulara
mage
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #14 on: February 10, 2012, 12:13:15 PM »

pai, coane, n-am zis nimic de cupa...
Pages: [1] 2 3 ... 14 Print 
« previous next »
Jump to: